Foto´s van Boerderij Schoneveld


Omschrijving van Boerderij Schoneveld

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Slaapplaatsen: 12

Vakantieboerderij Schoneveld in Ruurlo is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. In de 12 persoons groepsaccommodatie van Boerderij Schoneveld kunt u met een groep tot 12 personen (en eventueel twee baby’s) terecht. De vakantiehuisjes zijn rolstoeltoegankelijk en dus geschikt voor mindervaliden. De deuropeningen zijn breed en de woningen zijn drempelvrij zodat u zich zonder problemen in het huisje kunt verplaatsen. Het is mogelijk een oprijplaat bij de voordeur te plaasen, zodat u ook zelfstandig de woning in en uit kunt gaan. In de badkamer is een douchestoel zodat u veilig en makkelijk kunt douchen en naast het toilet zijn beugels bevestigd. De woning is voorzien van een hoog-laagbed met papegaai, toiletverhoger en (zo nodig) bedverhogers.

U verblijft dan in twee vakantiewoningen naast elkaar. Een van de woningen biedt de mogelijkheid iom met zijn allen te eten. De keuken is voorzien van voldoende serviesgoed, pannen en bestek. Komt u met kinderen? Voor de hele kleintjes is er, indien nodig, een kinderstoel of kinderbedje aanwezig. De kinderen kunnen zich buiten prima vermaken zodat de ouders kunnen bijkletsen op het ruime terras.

Neemt u de handbike of scootmobiel mee, dan kunt u deze plaatsen in de overdekte fietsenstalling. Hier zijn ook stopcontacten aanwezig voor het opladen van de scootmobiel of de elektrische fiets.


Ligging van Boerderij Schoneveld


Zoover score van Boerderij Schoneveld

Omgeving
Boerderij Schoneveld ligt in Ruurlo, Gemeente Berkelland, in het hart van de Achterhoek. Een mooie plek in een bosrijke omgeving. Vanaf de vakantieboerderij wandelt of fietst u zo het bos in. Ook vindt u diverse musea, zwembaden en een kinderspeelparadijs in de buurt. Kortom: genoeg activiteiten voor jong en oud!