Foto´s van 1-ouder Kampeerplaats


Omschrijving van 1-ouder Kampeerplaats

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: N.V.T

Lekker kamperen in de Achterhoek? Welkom op ’t Klumpke. Op onze grote camping hebben wij 220 riante plekken voor u klaar liggen.

Een aantal velden op camping ’t Klumpke wordt in de zomer gebruikt als éénoudergezinsvelden. Dat zijn normale kampeervelden, waar de normale ‘kampeerregels’ gelden: u mag komen wanneer u wilt, u mag gaan wanneer u wilt en u mag doen wat u wilt. Het enige onderscheid met de reguliere velden zit hem in de samenstelling van de gezinnen. Op alle plekken op het veld staan gezinnen met maar één volwassene. Hierdoor is het makkelijk om contact te maken. 

Kamperen samen met andere éénoudergezinnen heeft heel veel voordelen:  Iedereen weet dat in je eentje kamperen soms best uitdagend kan zijn. Een helpende hand bij het opzetten van je tent of iemand die even op je kind let terwijl je doucht is op dit soort velden vanzelfsprekend. En dan is het ook nog beregezellig!

In 2016 zijn schateiland, beekveld, mumselplein, relleke en avondrust in het hoogseizoen in gebruik als éénoudervelden. Het zebraoad is het hele jaar éénouderveld. Hierop staan ook ééouderseizoensplaatsen. U kunt dus, alséénoudergezin,  het hele jaar bij ons terecht!

 U heeft de beschikking over een kampeerplaats van minimaal 100 m2 * electriciteitaansluiting op de plek 

(4A, eurostekker nodig) * watertappunt op 't veld * gratis gebruik van sanitair en douches (sanitair 
voorzien van toiletpapier) * onbeperkt toegang tot het verwarmde buitenzwembad * 
één gratis wificode per kampeerplek (beperkte dekking op het terrein) *
gratis deelname aan animatieactiviteiten volgens planning


Ligging van 1-ouder Kampeerplaats


Zoover score van 1-ouder Kampeerplaats

't Klumpke ligt in Neede. Neede maakt deel uit van de gemeente Berkelland en dat is de Achterhoek. 't Klumpke ligt dus in de Achterhoek. Toch doe je onze ligging te kort als je dat als eindconclusie trekt. 't Klumpke ligt namelijk wel in de Achterhoek, maar als je op je tenen gaat staan, dan zie je Twente. De dorpen die het dichtst bij de camping liggen, zoals Hengevelde, Markvelde en Diepenheim maken allemaal deel uit van het Hof van Twente en zijn dus echt Overrijssels! Leuk he!

't Klumpke biedt daardoor het beste van verschillende werelden. U kunt niet alleen genieten van de Achterhoekse schoonheid, maar ook van de Twentse gezelligheid. Leuke plaatsen als Groenlo, Winterswijk en Doetinchem liggen net als Enschede en Hengelo binnen handbereik. Er is zo veel te beleven en zo veel te zien in onze streken: dat lukt u nooit binnen een paar dagen! En dan hebben we u nog niet eens verteld dat ook Duitsland op een hele korte afstand van 't Klumpke ligt.

Dus: Wilt u naar de zwarte cross, de trekkertrek in Neede, landgoed Twickel,wandelen op het Achterveld, een bezoek brengen aan kunstenaarsdorp Diepenheim, Kanoen op de Berkel en lekker dansen in Hengevelde? Zoek dan niet verder. U heeft de ideale verblijfsstek gevonden!