Logo
14-persoons bungalow Ganzebeek
badkamer
buitenkant
eettafel en keuken
leefruimte
leefruimte met eettafels
sfeervolle woonruimte
slaapkamer
slaapkamer
woonkamer
woonkamer
woonkamer met uitzicht op terras
 • Informatie
 • Impressie
 • Faciliteiten
 • Reserveren
 • Brochure
 • Verstuur bericht

Recreatiepark de Boshoek - 14-persoons bungalow Ganzebeek

Luxe 14 persoons bungalow op de Veluwe!

Vakantie vieren met een grote groep is gezellig. Het is zelfs extra gezellig als iedereen aan het einde van de dag weer naar hetzelfde huis terug keert. In onze 14 persoons bungalow op de Veluwe is het mogelijk! Bij Recreatiepark De Boshoek huurt u namelijk eenvoudig een groot vakantiehuis waar u het met de hele groep gezellig kunt maken, tot in de late uurtjes. In onze 14-persoons bungalow is genoeg ruimte voor iedereen om te genieten van een prachtige tijd op de Veluwe!

Betaalbaar 14 persoons huisje huren op de Veluwe

 

Wilt u vooral iets leuks doen voor de kinderen? Bezoek dan de knuffelstal bij de Ponyclub op het park of laat ze deelnemen aan een van de vele activiteiten die het professionele animatieteam gepland heeft. Het animatieteam is aanwezig in kindervakanties (met uitzondering van de kerst en voorjaarsvakantie). Uw kinderen hebben een eigen kamer in de 14-persoons groepsaccommodatie; na een dag van vermaak op de Veluwe kunnen ze lekker in hun eigen kamer bijkomen en spelletjes spelen of een boekje lezen. In onze luxe 14-persoons bungalow zult u niet snel op elkaars lip zitten; er is genoeg ruimte om u rustig terug te trekken. Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud tijdens alle schoolvakanties!

Gezellige bungalow op luxe vakantiepark

Een groepsaccommodatie voor 14 personen op de Veluwe is ook ideaal voor familieweekenden of -uitjes. U kunt de dag dan goed beginnen met een gezamenlijk ontbijt, bereid in de volledig uitgeruste keuken. Daarna kunt u met de groep een activiteit ondernemen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat een deel van de groep in de 14-persoons groepsaccommodatie blijft; soms is thuis blijven ook heel erg ontspannen.

Een vakantie met een grote groep kan kostbaar zijn. Een huisje huren voor 14 personen is echter veel voordeliger dan allerlei afzonderlijke vakantiebungalows. Bovendien biedt Recreatiepark De Boshoek regelmatig leuke aanbiedingen, die het aanbod nog aantrekkelijker maken. Om uw 14 persoons huisje te huren kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of reserveer direct uw vakantie op de Veluwe.

De 14-persoons bungalows zijn vergelijkbaar met de 16-persoons bungalows, alleen zijn zij anders qua kleurstelling. Hierdoor kunnen foto’s afwijken van de werkelijkheid.

 • 2 badkamers met toilet en ligbad
 • 2 aparte toiletten
 • 2 woonkamers met LCD TV
 • 2 elektrische sfeerhaarden
 • 7 slaapkamers met 2x 1-persoons boxspringbed
 • Bungalow beschikt over apart toilet

Foto´s van 14-persoons bungalow Ganzebeek

Reviews over 14-persoons bungalow Ganzebeek

In de omgeving van 14-persoons bungalow Ganzebeek

De faciliteiten van 14-persoons bungalow Ganzebeek

Bar / Restaurant
Privé Sanitair
Speeltuin
Zwembad
TV
Verwarming
Keuken
Magnetron
Koffiezetapparaat
Vaatwasser

Verhuurder gegevens

Recreatiepark de Boshoek
Harremaatweg 34
3781 NJ
Voorthuizen

Telefoonnummer: 0342 471 297

Ligging van 14-persoons bungalow Ganzebeek

Video van 14-persoons bungalow Ganzebeek

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Mijn laatst bekeken accommodaties:

14-persoons bungalow Ganzebeek