Logo
(038) 222 3525
Camping 't Geuldal Villatent Cottage 4 tot 6 pers..
1

Villatent - Camping 't Geuldal Villatent Cottage 4 tot 6 pers..

Op Camping 't Geuldal staan twee Villatent Cottage safaritenten, volledig ingericht voor maximaal zes personen. De bijzondere vormgeving en grote ramen VAN deze safaritent zorgen voor een open uitstraling met veel lichtinval. De Villatent Cottage is met zijn 5,5 meter doorsnee onze meest breedste tent. Dit zorgt voor een praktische indeling waardoor je een zee van ruimte ervaart:

De Villatent Cottage telt twee door steigerhouten wanden afgesloten slaapkamers; een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed. De badkamer bevindt zich naast de slaapvertrekken en is uitgerust met een toilet, ruime douchecabine en wasbak. Het unieke aan deze safaritent is toch wel de gezellige tweepersoons bedstee met daaronder een speelruimte voor de kleintjes. Natuurlijk kun je deze ruimte ook als opbergruimte gebruiken voor bijvoorbeeld koffers of boodschappen.

De Villatent Cottage is één van onze meest luxe safaritenten en beschikt over onder andere een airco, verwarming en compleet uitgeruste keuken met een kookplaat en vaatwasser. In de binnenruimte vind je een ruime eettafel met plek voor zes personen; ideaal in het voor- en naseizoen om gezellig samen te tafelen. In de zomer tafel je uiteraard buiten op het ruime terras. Deze is voorzien van een grote houten tafel met banken waarop het hele gezin kan plaatsnemen. 

Kortom; de Villatent Cottage is een luxe en compleet ingerichte safaritent waarin je heerlijk kunt glampen vanaf de lente tot en met het najaar.

Foto´s van Camping 't Geuldal Villatent Cottage 4 tot 6 pers..

Video van Camping 't Geuldal Villatent Cottage 4 tot 6 pers..

In de omgeving van Camping 't Geuldal Villatent Cottage 4 tot 6 pers..

De faciliteiten van Camping 't Geuldal Villatent Cottage 4 tot 6 pers..

Verhuurder gegevens

Villatent
Utrechtseweg 4D
3927 AV
Renswoude


Ligging van Camping 't Geuldal Villatent Cottage 4 tot 6 pers..

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Camping 't Geuldal Villatent Cottage 4 tot 6 pers..