Logo
(038) 222 3525
Vakantiepark Sallandshoeve Villatent Cottage 4 tot 6 Pers.
Recreatiepark de Lucht | Villatent Ranger | 4 tot 6 pers.

Villatent - Vakantiepark Sallandshoeve Villatent Cottage 4 tot 6 Pers.

Op Recreatiepark de Lucht staan twee Villatent Ranger safaritenten, volledig ingericht voor maximaal zes personen. Het unieke design van deze tent zorgt voor een verrassend ruimtelijk effect en open uitstraling. De brede woonkamer met grote ramen en het ruime terras over de gehele breedte van de tent zorgen ervoor dat het hele gezin heerlijk kan genieten van het buitenleven.

De Villatent Ranger is één van onze meest luxe safaritenten en beschikt over onder andere een airco, verwarming en compleet uitgeruste keuken met een kookplaat en vaatwasser. In de binnenruimte vind je een ruime eettafel met comfortabele stoelen; ideaal in het voor- en naseizoen om gezellig samen te tafelen.

De Villatent Ranger telt twee slaapkamers; een met een tweepersoonsbed en een met twee stapelbedden. Het unieke aan deze safaritent is toch wel de 'bovenverdieping' (ofwel de vide). Deze is vanaf het terras per trap te bereiken. Hier vind je een kleine tent waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het speelse hangnet boven het terras zorgt voor bijzondere kampeerervaring; het geeft de kinderen het gevoel alsof ze in een boomhut spelen.

Op Recreatiepark de Lucht beleeft het hele gezin eindeloos veel plezier. Van zwemmen en zandkastelen bouwen tot fietsen, wandelen of tennissen. Er zijn genoeg speelplekken, in de speeltuin, in het bos, bij het animatieprogramma en bij de dieren. Er is in het hoogseizoen een uitgebreid en vermakelijk programma voor kinderen tot en met 12 jaar.

Foto´s van Vakantiepark Sallandshoeve Villatent Cottage 4 tot 6 Pers.

Video van Vakantiepark Sallandshoeve Villatent Cottage 4 tot 6 Pers.

In de omgeving van Vakantiepark Sallandshoeve Villatent Cottage 4 tot 6 Pers.

De faciliteiten van Vakantiepark Sallandshoeve Villatent Cottage 4 tot 6 Pers.

Verhuurder gegevens

Villatent
Utrechtseweg 4D
3927 AV
Renswoude


Ligging van Vakantiepark Sallandshoeve Villatent Cottage 4 tot 6 Pers.

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Vakantiepark Sallandshoeve Villatent Cottage 4 tot 6 Pers.