Logo
(038) 222 3525
Camping 't Geuldal Villatent Ranger 4 tot 6 pers.
1
  • Informatie
  • Impressie
  • Reserveren
  • Brochure
  • Verstuur bericht
  • Ligging

- Camping 't Geuldal Villatent Ranger 4 tot 6 pers.

Op Camping 't Geuldal staan twee Villatent Ranger safaritenten, volledig ingericht voor maximaal zes personen. Het unieke design van deze tent zorgt voor een verrassend ruimtelijk effect en open uitstraling. De brede woonkamer met grote ramen en het ruime terras over de gehele breedte van de tent zorgen ervoor dat het hele gezin heerlijk kan genieten van het buitenleven.

De Villatent Ranger is één van onze meest luxe safaritenten en beschikt over onder andere een airco, verwarming en compleet uitgeruste keuken met een kookplaat en vaatwasser. In de binnenruimte vind je een ruime eettafel met comfortabele stoelen; ideaal in het voor- en naseizoen om gezellig samen te tafelen.

De Villatent Ranger telt twee slaapkamers; een met een tweepersoonsbed en een met twee stapelbedden. Het unieke aan deze safaritent is toch wel de 'bovenverdieping' (ofwel de vide). Deze is vanaf het terras per trap te bereiken. Hier vind je een kleine tent waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het speelse hangnet boven het terras zorgt voor bijzondere kampeerervaring; het geeft de kinderen het gevoel alsof ze in een boomhut spelen.

Foto´s van Camping 't Geuldal Villatent Ranger 4 tot 6 pers.

Video van Camping 't Geuldal Villatent Ranger 4 tot 6 pers.

In de omgeving van Camping 't Geuldal Villatent Ranger 4 tot 6 pers.

De faciliteiten van Camping 't Geuldal Villatent Ranger 4 tot 6 pers.

Ligging van Camping 't Geuldal Villatent Ranger 4 tot 6 pers.

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Camping 't Geuldal Villatent Ranger 4 tot 6 pers.