Logo
(038) 222 3525
Glamping Tent 5 tot 7 personen
5-Personen Glamping Tent + 2 Kinder

Recreatiepark De Leistert - Glamping Tent 5 tot 7 personen

5- persoons Glamping Tent (+2) 

Het zijn de blikvangers van de camping: de Glamping Tenten. Deze avontuurlijke accommodatie combineert het échte tentgevoel met een luxe twist! Deze variant is uniek en een must-do voor gezinnen met avontuurlijke kids. Los van de grote tent staat namelijk een XS-safaritentje waarin de kids apart van pappa en mamma kunnen slapen. Is dat niet stoer?!

De tenten liggen gezamenlijk op een veldje, vooraan op het kampeerterrein. Gezelligheid ten top dus, en lekker dicht bij de centrale faciliteiten!

 

 

Slapen doen pappa en mamma in de hoofdtent in een tweepersoonsbed (2 losse matrassen) op de ouderslaapkamer en de kids slapen op een aparte slaapkamer in een stoer stapelbed of in de aparte XS-tent. De keuze is reuze!

Al het sanitaire comfort van thuis is in deze luxe tent verwerkt. Je hebt een toilet, een ruime doucheruimte en zelfs heteluchtverwarming! En met een koelkast, magnetron, kookplaat, Senseo en waterkoker is ook de keukeninventaris goed gevuld. 

Heerlijk vertoeven op een zwoele zomeravond onder de luifel van je tent in een comfortabele ligstoel met een spannend boek of gezellig met z’n allen barbecueën. Kom maar op met die vakantie!

Foto´s van Glamping Tent 5 tot 7 personen

Video van Glamping Tent 5 tot 7 personen

In de omgeving van Glamping Tent 5 tot 7 personen

De faciliteiten van Glamping Tent 5 tot 7 personen

Verhuurder gegevens

Recreatiepark De Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT
Roggel

Telefoonnummer: 0475-49 30 30

Ligging van Glamping Tent 5 tot 7 personen

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Glamping Tent 5 tot 7 personen