Logo
Huurtenten
Het Kampeerterrein
Kampeerplaats
Kampeerterrein
Sanitair
Visvijver
Zwembad
  • Informatie
  • Impressie
  • Reserveren
  • Brochure
  • Verstuur bericht

Camping t Klumpke - Huurtenten

Wel kamperen maar geen eigen tent of caravan? Dat kan ook op ’t Klumpke. U huurt gewoon één van onze riante tunneltenten. Ingericht voor 5 personen bieden ze een gezellig en comfortabel vakantieverblijf. De tenten hebben een oppervlakte van 25 m2, en zijn voorzien van 2 slaapcabines, die tegenover elkaar liggen. In één cabine staat een tweepersoonsbed, in het andere vindt u twee éénpersoonsbedden en een onderschuifbed. De bedden hebben normale afmetingen en ‘echte’ matrassen. In de tent vindt u verder nog een keuken, met tafelmodelkoelkast en een vierpitsgasstel. In de keukenkastjes vindt u een uitgebreide keukeninventaris, met bekers, glazen, borden, bestek, een waterkoker en een koffiezetapparaat: zelfs een rasp zit in de standaardinventaris! De comfortable tuinstoelenset zorgt ervoor dat u lekker kunt zitten. 

Kamperen in de Achterhoek? Maar geen eigen tent of caravan? Een tent huren is makkelijk kamperen: U pakt uw kleren en persoonlijke bezittingen in, legt uw dekbed en kussen in de auto en 5 minuten na aankomst bent u al volledige geinstalleerd. Het kan toch niet fijner?
Wij hebben tenten staan op velden voor één-oudergezinnen en op onze reguliere gezinsvelden. In het voor- en naseizoen verhuren wij de tenten per dag en per weekend, en in de maanden juli en augustus kunt u dit verblijfstype alleen van zaterdag t/m zaterdag huren. In het hoogseizoeen bedraagt de huurprijs € 475 per week. Hierbij komt nog de toeristenbelasting (€ 1 pppd), de reserveringskosten en de eindschoonmaak ad € 25 per verblijf. 

Foto´s van Huurtenten

Reviews over Huurtenten

In de omgeving van Huurtenten

De faciliteiten van Huurtenten

Verhuurder gegevens

Camping t Klumpke
Diepenheimseweg 38
7161 MA
Neede

Telefoonnummer: 0545291780

Ligging van Huurtenten

Video van Huurtenten

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Huurtenten