Logo
(038) 222 3525
Caberger Hoeve Loft 4 pers.
Caberger Hoeve Loft 1 - weekendje weg Zuid-Limburg

Special Villas - Caberger Hoeve Loft 4 pers.

Modern en landelijk loftappartement op een boerderij bij Maastricht, een vakantiehuis waar eenvoud en luxe prima samen gaan tijdens een weekendje Limburg.

Weekendje weg in de natuur en bij de stad

Deze witte carréboerderij, zo typerend voor Zuid-Limburg, grenst aan akkervelden en ligt op korte fietsafstand van het centrum van Maastricht. De boerderij is uitgebreid met moderne schuren, de voormalige koeienstallen en hooizolder zijn omgetoverd tot 4 eigentijdse appartementen. Een grondige restauratie heeft geleid tot een verrassend resultaat waar oud en nieuw elkaar ontmoeten; elementen als robuuste muren en houten balken zijn op een speelse manier behouden, de inrichting toont ingetogen luxe. Deze combinatie leidt tot een smaakvol en modern geheel.

De grote boerderijkeuken staat tot uw beschikking indien u als groep alle appartementen huurt (voor ca. 12 personen). Vanuit deze ruimte kijkt u via een moderne glasconstructie in de boerderijwinkel, waar tijdens het seizoen streekprodukten verkocht worden van ‘de Smaak van Caberg’ zoals asperges (witte, groene en zelfs paarse), aardbeien en heerlijke streekgerechten. Een locatie waar kleinschaligheid, persoonlijkheid en authenticiteit voelbaar is !


De boerderijappartementen liggen aan een binnenplaats, welke door een oude poort is afgesloten. De loft-appartementen zijn afzonderlijk te huur of voor een groot gezelschap. Ze hebben een open karakter door de hoge plafonds en open ruimtes. De natuurlijke materialen stralen eenvoud uit, designspullen van Iittala en Lavazza zorgen voor de puntjes op de i. 

Foto´s van Caberger Hoeve Loft 4 pers.

Video van Caberger Hoeve Loft 4 pers.

In de omgeving van Caberger Hoeve Loft 4 pers.

De faciliteiten van Caberger Hoeve Loft 4 pers.

Verhuurder gegevens

Special Villas
Vaandrigstraat 3
4871 LS
Etten-Leur


Ligging van Caberger Hoeve Loft 4 pers.

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Caberger Hoeve Loft 4 pers.