Logo
(038) 222 3525
Vrachelse Heide Luxe Vakantiehuis
Vrachelse Heide - luxe vakantiehuis in Brabant met zwembad
  • Informatie
  • Impressie
  • Reserveren
  • Brochure
  • Verstuur bericht
  • Ligging

- Vrachelse Heide Luxe Vakantiehuis

Luxe vakantiehuis met privézwembad, buiten bubbelbad, biljart en tafeltennis op het Brabantse platteland, je kunt wandelen, fietsen en bourgondisch Breda bezoeken.

Wordt het luieren, zwemmen, biljarten, fietsen of wandelen...

Dit vakantiehuis op het Brabantse platteland, is ruim en comfortabel en gelegen aan de rand van het bos, omgeven door weilanden. Ieder seizoen kun je hier genieten van de rust en de parkachtige tuin. In de zomermaanden zorgt het zwembad voor de nodige ontspanning, ook bij slecht weer kun je je prima vermaken met het biljart, tafeltennis, dartboard en Playstation. En voor leesliefhebbers is er een grote gevulde boekenkast met literatuur-, kinder- en stripboeken. 

De boerderij is ruim 200 jaar oud en comfortabel ingericht; plavuizen vloeren en houten balken herinneren nog aan de sfeer van vroeger, het hedendaags comfort is later toegevoegd. Zowel binnen als buiten is er genoeg plek voor iedereen. De tuin is maar liefst 8000 m² groot en heeft een zwembad. Kinderen kunnen hier naar hartenlust verstoppertje spelen of een balletje trappen op het gazon, helemaal achterin is een vijver. 

Het terrein is geheel omheind, aan de voorzijde met een hek en de rest met natuurlijke begroeiing. De woning ligt op loopafstand van landgoed Bergvliet met 27-holes golfbaan, de Vrachelse heide en het Oosterhoutse bos. En wil je er een dagje op uit? Vanuit huis loop je zo de natuur in om te wandelen of fietsen. Breng gerust een bezoek aan de bourgondische stad Breda, de Efteling of het Nationaal Park de Biesbosch.

Foto´s van Vrachelse Heide Luxe Vakantiehuis

Video van Vrachelse Heide Luxe Vakantiehuis

In de omgeving van Vrachelse Heide Luxe Vakantiehuis

De faciliteiten van Vrachelse Heide Luxe Vakantiehuis

Ligging van Vrachelse Heide Luxe Vakantiehuis

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Vrachelse Heide Luxe Vakantiehuis