Logo
(038) 222 3525
Caberger Hoeve Loft 2
Caberger Hoeve Loft 2 - weekendje Maastricht

Special Villas - Caberger Hoeve Loft 2

Moderne vakantie-appartementen bij Maastricht, sober en luxe ingericht, geschikt voor kinderen. Dat wordt een super weekend in Limburg.

Weekendje Maastricht met kinderen

De voormalige koeienstallen en hooizolder van deze carréboerderij zijn verbouwd tot 4 hippe vakantie-appartementen: oud en nieuw ontmoeten elkaar,  robuuste muren en houten balken zijn behouden, de inrichting is ingetogen luxe. De boerderij doet dienst als akkerbouwbedrijf en ligt op korte fietsafstand van het centrum van Maastricht. 

De grote boerderijkeuken staat tot uw beschikking indien u als groep alle appartementen huurt (voor ca. 12 personen). Vanuit deze ruimte kijkt u via een moderne glasconstructie in de boerderijwinkel, waar tijdens het seizoen streekproducten verkocht worden van ‘de Smaak van Caberg’ zoals asperges (witte, groene en zelfs paarse), aardbeien en heerlijke streekgerechten. Een locatie waar kleinschaligheid, persoonlijkheid en authenticiteit voelbaar is !

De boerderijappartementen zijn gebouwd rondom een binnenplaats, welke door een oude poort is afgesloten. De loft-appartementen hebben een open karakter door de hoge plafonds en open ruimtes. De natuurlijke materialen stralen eenvoud uit, designspullen van Iittala en Lavazza zorgen voor de puntjes op de i. 

Loft 2  - 4 personen

Bereikbaar via een trap naar boven.

Binnen
Zithoek met comfortabele loungebank, lcd-tv en stereo met aansluiting voor iPod en iPhone.
Groot keukenblok met keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser, Lavazza-espressomachine, fluitketel en verlengde eettafel. Er is geen oven of magnetron in de loft. U mag gebruik maken van de oven/magnetron van de boerderijkeuken in de algemene ruimte.
Een originele balk is (letterlijk) de drempel tot het slaapgedeelte met tweepersoonsbed (lits jumeaux) met ernaast een ligbad, wastafel en haardroger.
De douche is in een hoek geplaatst (handdouche en regendouche). Apart toilet.
Via een paar treden komt u bij de bedstee, met twee eenpersoonsbedden (0,90 x 2,00m) en afsluitbaar via 2 luiken (ook leuk voor volwassenen !).
De houten vloer is door de vloerverwarming aangenaam warm.

Buiten
Op de grote binnenplaats staat een lange houten tafel met banken en stoelen. Deze is voor gezamenlijk gebruik.
Langs de zijkant van de boerderij loopt een paadje dat uitkomt bij de (jonge) boomgaard. Een ideale plek voor kinderen om te spelen.   
Loft 1 en 2 liggen naast elkaar, beide bereikbaar via een trap. Loft 3 en 4 liggen er tegenover, waarvan loft 3 bereikbaar is via een trap en loft 4 op de begane grond is gelegen.

Bijzonderheden
De grote boerderijkeuken kan apart per dagdeel worden gehuurd voor o.a. kookworkshops, prijs € 175 per dagdeel.
Fietshuur (4 elektrische Giantfietsen) € 17,50/dag/fiets , kinderzitje gratis (tijdig reserveren i.v.m. beperkte beschikbaarheid).

Foto´s van Caberger Hoeve Loft 2

Video van Caberger Hoeve Loft 2

In de omgeving van Caberger Hoeve Loft 2

De faciliteiten van Caberger Hoeve Loft 2

Verhuurder gegevens

Special Villas
Vaandrigstraat 3
4871 LS
Etten-Leur


Ligging van Caberger Hoeve Loft 2

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Caberger Hoeve Loft 2