Logo
(038) 222 3525
Caberger Hoeve Loftsuite 2 pers.
Caberger Hoeve Loftsuite

Special Villas - Caberger Hoeve Loftsuite 2 pers.

Luxe bed & breakfast in Limburg, op fietsafstand van Maastricht. Oud en nieuw, eenvoud en luxe tijdens uw vakantie in Nederland.

Romantiek in de natuur & stad

Deze loftsuite ligt in een carréboerderij, typerend voor zuid-Limburg, en grenst aan akkervelden op korte fietsafstand van het centrum van Maastricht. De boerderij doet dienst als akkerbouwbedrijf, de voormalige stallen en hooizolder zijn verbouwd tot 4 hippe appartementen. Oud en nieuw mixen prima met elkaar, robuuste muren en houten balken zijn behouden, de inrichting toont ingetogen luxe. Deze combinatie leidt tot een smaakvol en modern geheel.

De grote boerderijkeuken staat tot uw beschikking indien u als groep alle appartementen huurt (voor ca. 12 personen). Vanuit deze ruimte kijkt u via een moderne glasconstructie in de boerderijwinkel, waar tijdens het seizoen streekproducten verkocht worden van ‘de Smaak van Caberg’ zoals asperges (witte, groene en zelfs paarse), aardbeien en heerlijke streekgerechten. Een locatie waar kleinschaligheid, persoonlijkheid en authenticiteit voelbaar is !


De boerderijappartementen liggen rondom een binnenplaats, welke door een oude poort is afgesloten. De natuurlijke materialen stralen eenvoud uit, designspullen van Iittala en Lavazza zorgen voor de puntjes op de i. 

Loftsuite 4 - 2 personen

Gelegen op de begane grond in de voormalige paardenstal. 

Binnen
De suite is voorzien van een tweepersoonsbed (lits jumeaux) en 2 hippe kuipstoelen, lcd-tv, stereo met aansluiting voor iPod en iPhone en lavazzo-espressomachine. 
Het ligbad staat naast het bed, er is ook een douche (handdouche en regendouche).  De suite heeft geen kookgelegenheid, wel een minibar. Een gietvloer met vloerverwarming zorgt voor een warme en stoere uitstraling.

Buiten
Klein privé-terras aan de achterzijde met tafeltje en stoelen.
Op de grote binnenplaats staat een lange houten tafel met banken en stoelen. Deze is voor gezamenlijk gebruik.
Langs de zijkant van de boerderij loopt een paadje dat uitkomt bij de (jonge) boomgaard. Een ideale plek voor kinderen om te spelen. 

Bijzonderheden
Loft 1 en 2 liggen naast elkaar, beide bereikbaar via een trap. Loft 3 en 4 liggen er tegenover, waarvan loft 3 bereikbaar is via een trap en loft 4 op de begane grond is gelegen.
De grote boerderijkeuken kan apart per dagdeel worden gehuurd voor o.a. kookworkshops, prijs € 175 per dagdeel.
Fietshuur (4 elektrische Giantfietsen) € 17,50/dag/fiets , kinderzitje gratis (tijdig reserveren ivm beperkte beschikbaarheid).

Foto´s van Caberger Hoeve Loftsuite 2 pers.

Video van Caberger Hoeve Loftsuite 2 pers.

In de omgeving van Caberger Hoeve Loftsuite 2 pers.

De faciliteiten van Caberger Hoeve Loftsuite 2 pers.

Verhuurder gegevens

Special Villas
Vaandrigstraat 3
4871 LS
Etten-Leur


Ligging van Caberger Hoeve Loftsuite 2 pers.

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Caberger Hoeve Loftsuite 2 pers.