Logo
(038) 222 3525
Buitenleven 12 personen
12-Personen Buitenleven

Recreatiepark De Leistert - Buitenleven 12 personen

Bungalow type 12 Buitenleven 

Deze fraaie vrijstaande vakantiebungalow in Limburgse boerderijstijl is een plaatje om te zien. Het is een prachtige vakantieboerderij, gebouwd op een ruime een kavel met royale tuin om mooie vakantiedagen in door te brengen. Kenmerkend voor deze uitvoering is het ruime overdekte terras met 'Buitenleven' voorzieningen.

Deze 12 Buitenleven uitvoering heeft een bovenverdieping, is geschikt voor twaalf personen en heeft een totaal woonoppervlakte van 190m².

De zes slaapkamers zijn verdeeld over de beneden- en bovenverdieping. Twee beneden en vier boven. Op de eerste slaapkamer beneden staat een tweepersoonsbed met losse matrassen en op de tweede staan twee enkelbedden. Alle vier de slaapkamers op de bovenverdieping zijn voorzien van tweepersoonsbedden met losse matrassen. De badkamers beschikken over een inloopdouche en één badkamer is voorzien van een ligbad en sauna!

De naam van deze vakantiebungalow zegt het al; deze accommodatie is geknipt voor liefhebbers van het buitenleven. De robuuste tuinset, luxe BBQ-meubel, loungeset, houtkachel en terrasheater zorgen voor een heerlijk buitenbeleving!

Foto´s van Buitenleven 12 personen

Video van Buitenleven 12 personen

In de omgeving van Buitenleven 12 personen

De faciliteiten van Buitenleven 12 personen

Verhuurder gegevens

Recreatiepark De Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT
Roggel

Telefoonnummer: 0475-49 30 30

Ligging van Buitenleven 12 personen

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Buitenleven 12 personen