Logo
(038) 222 3525
Superior Kindvriendelijk 18 personen
18-Personen Superior Kinderfreundich

Recreatiepark De Leistert - Superior Kindvriendelijk 18 personen

Bungalow type 18 Luxe Kindvriendelijk 

Deze fraaie vrijstaande vakantiebungalow in Limburgse boerderijstijl is een plaatje om te zien. Het is een prachtige groepsaccommodatie, gebouwd op een ruime een kavel met royale tuin om mooie vakantiedagen in door te brengen. De accommodatie is kindvriendelijk ingericht. Volop genieten dus met het hele gezin!

Deze Luxe Kindvriendelijk uitvoering heeft een bovenverdieping, is geschikt voor achttien personen en heeft een totaal woonoppervlakte van 285m².

De negen slaapkamers zijn verdeeld over de beneden- en bovenverdieping. Op de eerste slaapkamer beneden staat een tweepersoonsbed met losse matrassen en op de andere twee staan twee enkelbedden. Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers met een tweepersoonsbed met losse matrassen en twee kamers met ieder twee enkelbedden. Vier badkamers zijn uitgevoerd met een douche, op ééntje is ook een bubbelbad aanwezig.

Deze uitvoering is er voor liefhebbers van wellness gecombineerd met een stukje kindvriendelijkheid. Naast al het standaard comfort van vloerverwarming in alle ruimtes, flatscreen, ruim terras en vaatwasser is deze uitvoering voorzien van een overdekt terras, was-droog combinatie, magnetron, grote oven, extra koelkast en een ingebouwde sauna en bubbelbad in de badkamer. Het kindvriendelijke pakket bestaat uit een omheinde tuin, was-droogcombinatie, traphekje bovenaan de trap, afgeschermde wandcontactdozen, een bolderkar en een kinderbed- box en stoel.

Foto´s van Superior Kindvriendelijk 18 personen

Video van Superior Kindvriendelijk 18 personen

In de omgeving van Superior Kindvriendelijk 18 personen

De faciliteiten van Superior Kindvriendelijk 18 personen

Verhuurder gegevens

Recreatiepark De Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT
Roggel

Telefoonnummer: 0475-49 30 30

Ligging van Superior Kindvriendelijk 18 personen

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Superior Kindvriendelijk 18 personen