Logo
(038) 222 3525
Bungalow Kindvriendelijk 4 personen
4-Personen Bungalow Kids Special
  • Informatie
  • Impressie
  • Reserveren
  • Brochure
  • Verstuur bericht
  • Ligging

- Bungalow Kindvriendelijk 4 personen

Bungalow type 4B Kids Special 

Deze strak vormgegeven vrijstaande vakantiebungalow heeft een frisse, eigentijdse uitstraling en biedt je alle comfort voor een prettig verblijf. De bungalow heeft een ruime tuin met overdekt terras om de mooie vakantiedagen in door te brengen. Extra lekker; dit type bungalow heeft net zoveel badkamers als slaapkamers!

Deze 4B Kids Special uitvoering is gelijkvloers, geschikt voor vier personen en heeft een totaal woonoppervlakte van 75m².

Slapen doe je dus met z'n allen op de benedenverdieping. Op de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed (losse matrassen) en de andere slaapkamer is in kinderthema uitgevoerd met twee stoere houten kinderhoogslapers. De badkamers zijn uitgevoerd met een inloopdouche en wastafel.

Deze Kids Special uitvoering is extra kindvriendelijk dankzij de omheinde tuin, was-droog combinatie, bolderkar en kindermeubilair. Maar dat is nog niet alles. Absoluut uniek is de toegang die je vanuit de tuin hebt tot de semi-privé speeltuin die je met slechts enkele andere bungalows deelt. Is dat niet gaaf?!

Foto´s van Bungalow Kindvriendelijk 4 personen

Video van Bungalow Kindvriendelijk 4 personen

In de omgeving van Bungalow Kindvriendelijk 4 personen

De faciliteiten van Bungalow Kindvriendelijk 4 personen

Ligging van Bungalow Kindvriendelijk 4 personen

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Bungalow Kindvriendelijk 4 personen