Logo
(038) 222 3525
Bungalow Kids Special 4 personen
4-Personen Bungalow + Kids Special

Recreatiepark De Leistert - Bungalow Kids Special 4 personen

Bungalow type 4B Plus Kids Special 

Deze strak vormgegeven vrijstaande vakantiebungalow heeft een frisse, eigentijdse uitstraling en biedt je alle comfort voor een prettig verblijf. De bungalow heeft een ruime tuin met overdekt terras om de mooie vakantiedagen in door te brengen. Extra lekker; dit type bungalow heeft net zoveel badkamers als slaapkamers!

Deze 4B Plus Kids Special uitvoering heeft een bovenverdieping, is geschikt voor vier personen en heeft een totaal woonoppervlakte van 100m².

Slapen doe je op de bovenverdieping, maar dan wel met het nodige comfort! De slaapkamers bieden namelijk extra comfort door de ‘en suite’ badkamer met inloopdouche en wastafel. Op de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed (losse matrassen) en de andere slaapkamer is in kinderthema uitgevoerd met twee stoere houten kinderhoogslapers.

Net als de normale Kids Special uitvoering is deze bungalow extra kindvriendelijk dankzij de omheinde tuin, traphekje, was-droog combinatie, bolderkar, kindermeubilair en de toegang die je vanuit de tuin hebt tot de semi-privé speeltuin die je met slechts enkele andere bungalows deelt. Extra bij deze Plus uitvoering zijn de Weber barbecue en sfeervolle gashaard.

Foto´s van Bungalow Kids Special 4 personen

Video van Bungalow Kids Special 4 personen

In de omgeving van Bungalow Kids Special 4 personen

De faciliteiten van Bungalow Kids Special 4 personen

Verhuurder gegevens

Recreatiepark De Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT
Roggel

Telefoonnummer: 0475-49 30 30

Ligging van Bungalow Kids Special 4 personen

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Bungalow Kids Special 4 personen