Logo
(038) 222 3525
Bungalow Kids Special 6 personen
6-Personen Bungalow + Kids Special

Recreatiepark De Leistert - Bungalow Kids Special 6 personen

Bungalow type 6B Plus Kids Special 

Deze strak vormgegeven vrijstaande vakantiebungalow heeft een frisse, eigentijdse uitstraling en biedt je alle comfort voor een prettig verblijf. De bungalow heeft een ruime tuin met overdekt terras om de mooie vakantiedagen in door te brengen. Extra lekker; dit type bungalow heeft net zoveel badkamers als slaapkamers!

Deze 6B Plus Kids Special uitvoering heeft een bovenverdieping, is geschikt voor zes personen en heeft een totaal woonoppervlakte van 115m².

De drie slaapkamers zijn verdeeld over de beneden- en bovenverdieping. Op de slaapkamer beneden staat een tweepersoonsbed (losse matrassen). De eerste slaapkamer boven heeft eveneens een tweepersoonsbed met losse matrassen en de tweede kamer is in kinderthema uitgevoerd met twee stoere houten kinderhoogslapers. Alle slaapkamers bieden extra comfort door de ‘en suite’ badkamer met inloopdouche en wastafel. 

Net als de normale Kids Special uitvoering is deze bungalow extra kindvriendelijk dankzij de omheinde tuin, traphekje, was-droog combinatie, bolderkar, kindermeubilair en de toegang die je vanuit de tuin hebt tot de semi-privé speeltuin die je met slechts enkele andere bungalows deelt. Extra bij deze Plus uitvoering zijn de Weber barbecue en sfeervolle gashaard.

Foto´s van Bungalow Kids Special 6 personen

Video van Bungalow Kids Special 6 personen

In de omgeving van Bungalow Kids Special 6 personen

De faciliteiten van Bungalow Kids Special 6 personen

Verhuurder gegevens

Recreatiepark De Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT
Roggel

Telefoonnummer: 0475-49 30 30

Ligging van Bungalow Kids Special 6 personen

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Bungalow Kids Special 6 personen