Logo
(038) 222 3525
Buitenleven 8 personen
8-Persoons Buitenleven
  • Informatie
  • Impressie
  • Reserveren
  • Brochure
  • Verstuur bericht
  • Ligging

- Buitenleven 8 personen

Bungalow type 8 Buitenleven 

Deze fraaie vrijstaande vakantiebungalow in Limburgse boerderijstijl is een plaatje om te zien. Het is een prachtige vakantieboerderij, gebouwd op een ruime een kavel met royale tuin om mooie vakantiedagen in door te brengen. Kenmerkend voor deze uitvoering is het ruime overdekte terras met 'Buitenleven' voorzieningen.

Deze 8 Buitenleven uitvoering heeft een bovenverdieping, is geschikt voor acht personen en heeft een totaal woonoppervlakte van 145m².

De vier slaapkamers zijn verdeeld over de beneden- en bovenverdieping. Twee beneden en twee boven. Op de eerste slaapkamer beneden staat een tweepersoonsbed met losse matrassen en op de tweede staan twee enkelbedden. Beide slaapkamers op de bovenverdieping zijn voorzien van twee enkelbedden. De badkamers beschikken over een inloopdouche en één badkamer is voorzien van een ligbad en sauna!

De naam van deze vakantiebungalow zegt het al; deze accommodatie is geknipt voor liefhebbers van het buitenleven. De robuuste tuinset, luxe BBQ-meubel, loungeset, houtkachel en terrasheater zorgen voor een heerlijk buitenbeleving!

Foto´s van Buitenleven 8 personen

Video van Buitenleven 8 personen

In de omgeving van Buitenleven 8 personen

De faciliteiten van Buitenleven 8 personen

Ligging van Buitenleven 8 personen

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Buitenleven 8 personen