Logo
(038) 222 3525
Comfort Kindvriendelijk 9 personen
9-Personen Komfort Kinderfreundlich

Recreatiepark De Leistert - Comfort Kindvriendelijk 9 personen

Bungalow type 9 Comfort Kindvriendelijk 

Deze fraaie vrijstaande vakantiebungalow in Limburgse boerderijstijl is een plaatje om te zien. Het is een prachtige vakantieboerderij, gebouwd op een ruime een kavel met royale tuin om mooie vakantiedagen in door te brengen. Je hebt de keuze uit een comfort of luxe variant, eventueel kindvriendelijk uitgevoerd. Kiezen maar!

Deze Comfort Kindvriendelijk uitvoering heeft een bovenverdieping, is geschikt voor negen personen en heeft een totaal woonoppervlakte van 150m².

De vier slaapkamers zijn verdeeld over de beneden- en bovenverdieping. Op de eerste slaapkamer beneden staat een tweepersoonsbed met losse matrassen en op de tweede staan twee enkelbedden. De eerste slaapkamer boven heeft een tweepersoonsbed met losse matrassen plus een enkelbed en de laatste kamer is uitgevoerd met twee enkelbedden. Een badkamer is uitgevoerd met een douche, op de ander is ook een ligbad aanwezig.

Naast alle comfort in de vorm van vloerverwarming in alle ruimtes, flatscreen, ruim terras en vaatwasser biedt deze kindvriendelijke uitvoering je ook een omheinde tuin, was-droogcombinatie, traphekje bovenaan de trap, afgeschermde wandcontactdozen, een bolderkar en een kinderbed- box en stoel.

Foto´s van Comfort Kindvriendelijk 9 personen

Video van Comfort Kindvriendelijk 9 personen

In de omgeving van Comfort Kindvriendelijk 9 personen

De faciliteiten van Comfort Kindvriendelijk 9 personen

Verhuurder gegevens

Recreatiepark De Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT
Roggel

Telefoonnummer: 0475-49 30 30

Ligging van Comfort Kindvriendelijk 9 personen

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Comfort Kindvriendelijk 9 personen