Logo
(038) 222 3525
Groepsaccommodatie Sippenaeken
Groepsaccommodatie Sippenaeken

Groepen Belgie - Groepsaccommodatie Sippenaeken

In het pittoreske dorpje Sippenaeken in België, 4 km ten zuiden van Epen, ligt in het Geuldalvallei deze groepsaccommodatie. Sippenaeken is een klein dorpje met ca. 250 inwoners, een kerk, een café en een gezellig eetcafé. Aan het plein staat dit halfvrijstaande pand met een grote tuin en uitzicht op het Geuldal en de flanken van de Vijlenerbossen. Het verblijf is op basis van zelfverzorging maar kan ook volledig verzorgd worden. Er zijn tal van arrangementen mogelijk bij deze locatie. 

Een groepsaccommodatie in België met grote tuin

De woning beschikt over 7 slaapkamers. Alle bedden zijn eenpersoons bedden. Vijf slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Daarnaast zijn er nog 2 badkamers. De eetkeuken is compleet ingericht. Tevens zijn er 2 woonkamers. Het hele huis heeft centrale verwarming. Vanuit de bijkeuken loop je direct de grote tuin in, waar een terras, BBQ en vuurkorf aanwezig zijn. Hout is ter plekke te koop.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

Het wandel- en fietsgebied strekt zich uit over Nederland, België en Duitsland. Een 27-holes golfbaan (9- en 18 holes) ligt op 2 km van de woning. Golfarrangementen mogelijk via de verhuurder. Verder ligt op ca. 8 km het drielandenpunt. De Carolusthermen in Aken zijn zeer aanbevelenswaardig voor wellness-liefhebbers. De Eifel, de Ardennen en les Hautes Fagnes liggen binnen een half uur met de auto. Maastricht (25 km), Aken (15 km) en Luik (30 km) liggen in de directe nabijheid. 

Foto´s van Groepsaccommodatie Sippenaeken

Video van Groepsaccommodatie Sippenaeken

In de omgeving van Groepsaccommodatie Sippenaeken

De faciliteiten van Groepsaccommodatie Sippenaeken

Verhuurder gegevens

Groepen Belgie
Industrieweg 54
6651 KR
Druten


Ligging van Groepsaccommodatie Sippenaeken

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Groepsaccommodatie Sippenaeken