Logo
(038) 222 3525
Blije haventent met privé sanitair
Haventent | Molke
Haventent | Molke
Haventent | Molke
Haventent | Molke
Haventent | Molke
Haventent | Molke
Haventent | Molke

Vakantiepark Molke - Blije haventent met privé sanitair

Kom logeren in onze blije havententjes bij ons in de insteekhaven. Deze schattige en blije havententjes zijn volledig ingericht. Je hoeft alleen nog maar aan te komen met je rolkoffertje. Je hebt al het goeds van de natuur en het vrije buitenleven en de luxe die je thuis gewend bent, want ook bezit je over je eigen privé sanitair. Bovendien staan ze op één van onze gezelligste plekjes, daarom de blije havententjes.

Volledig ingerichte tenten
Deze blije havententjes zijn van origine de bekende bell tenten. Mogelijk heb je er vroeg er al wel eens ingeslapen. Wij hebben deze tenten opnieuw uitgevonden en voorzien van alle luxe. Zo zijn ze voorzien van heerlijke bedden, gezellige tafel met stoeltjes, leuke verlichting en een mooi buitenplekje met uitzicht over de haven. Ook is er een koelkast in de tent. Buiten kun je heerlijk chillen met het uitzicht. Haal een lekkere menuutje af in ons restaurant, of eet op het terras. Ook kun je een eigen kookstelletje meenemen om lekker buiten te koken.

Slow living aan de Regge
Je verblijf is meer dan alleen je tentje. Verken zelf de Regge met een fluisterboot ????, kano ???? of sup. Of verken Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug met een Green Buggy. Wij vinden dat het verkennen van onze onontdekte omgeving hoort bij de perfecte vakantie in Zuna en daarom krijg je van ons ook een gratis wandelroute boekje ???? om zelf de omgeving te ontdekken. En dat ontdekken doe je op eigen tempo, vanuit je blije havententje. Bij ons tikt het klokje langzamer, doen we rustig aan en genieten we van elkaar. Kijk jij ook altijd uit naar het weekend? Precies dat weekendgevoel bieden wij. In here it's always Sunday!

Kinderen hebben een eigen havententje
Kom je met 2 kinderen? Dan slapen zij in hun eigen havententje. Naast de grote haventent, hebben we namelijk een schattig tentje gezet waar ook 2 kinderen kunnen slapen. In de grote haventent is zo ook ruimte om lekker met zijn allen te zitten. Wanneer je met 2 kinderen komt, maken wij de bedden van het bijzettentje ook op ?? . Kom je met een koter die nog in een kinderbedje slaapt? Die kan ook bij jullie in de tent. Lekker dichtbij! Op het veldje achter de tentjes is nog een speeltuintje voor de kinderen. Zo kunnen de kids spelen en kun jij ze in de gaten houden.

Foto´s van Blije haventent met privé sanitair

Video van Blije haventent met privé sanitair

In de omgeving van Blije haventent met privé sanitair

De faciliteiten van Blije haventent met privé sanitair

Bar / Restaurant
Winkel/Supermarkt
Recreatieplas
Snackbar
Wellness
Animatie
Speeltuin
Sportvelden
WiFi - gratis
Fietsroutes
Wandelroutes
Peuterspeelbad
Zwembad
Terras
Huisdiervrij
Wasserette
Trampoline
Bootverhuur

Verhuurder gegevens

Vakantiepark Molke
Molendijk 107
7466 PD
Zuna

Telefoonnummer: 0548-512743

Ligging van Blije haventent met privé sanitair

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Blije haventent met privé sanitair