Logo
(038) 222 3525
Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen
Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen
Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen
Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen
Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen
Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel - Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen

Ligging: 


Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. De charme van het eiland is ieder jaargetijde een ontdekkingstocht waard. U treft er prachtige bossen en natuurgebieden met mooie fiets- en wandelroutes, een breed, hagelwit zandstrand en vele restaurants waar u culinair kunt genieten. De Koog is de enige badplaats op Texel en is gelegen tussen het bos, de duinen en het strand. Hotel Tesselhof ligt aan de rand van de gezellige badplaats, direct bij het centrum met vele leuke winkels, terrassen en restaurants. Kamertype A bevindt zich op de begane grond of bovenverdieping. Door de gunstige ligging aan de voet van de duinen loopt u zo vanuit Hotel Tesselhof naar het uitgestrekte Noordzeestrand om te zonnen en zwemmen. Zeehonden, bruinvissen en andere zeedieren kunt u van heel dichtbij bewonderen in het zeehondenopvangcentrum Ecomare.

Indeling:


De kamer is voorzien van 2 eenpersoons bedden en een zitgedeelte met tv. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.

Extra’s:


Gratis wifi. Een telefoon en kluisje zijn aanwezig. Kamertype A heeft een plavuizen vloer met vloerverwarming. Er is parkeergelegenheid.
Hotel Tesselhof is ITS gecertificeerd. Het hotel heeft een receptie met ontvangstruimte. Er is een speelhoek met tafelvoetbal en tafeltennis. In de centrale hal is een lift. Het hotel beschikt over een eigen restaurant, La Casserole. 's Morgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. 's Avonds heeft u de keus uit diverse Texelse specialiteiten. U kunt gebruikmaken van een berging om fietsen te stallen. Tevens is er een fietsenverhuur.

Foto´s van Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen

Video van Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen

In de omgeving van Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen

De faciliteiten van Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen

Verhuurder gegevens

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel
Emmalaan 66
1791 AV
Den Burg


Ligging van Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen

Reserveren

×
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Hotel Tesselhof Hotelkamer 2 personen