Logo

Over UwBoeking.com

UwBoeking.com is de boekingspartner van ElkePlek.nl, UwBoeking.com verzorgt voor alle gebruikers en ondernemers van ElkePlek.nl de reserveringen en aanvragen.

Wat is UwBoeking

Uwboeking is een online reserveringssysteem voor recreatiebedrijven, Uwboeking is begonnen in 2011 met het maken van een reserveringsteem voor al uw accommodaties in de recreatiebranche, geschikt voor alle typen overnachtingen.

Het maken van hun online reserveringsysteem is niet het enige wat ze doen, ze maken en onderhouden ook websites voor de verhuur van daarvoor bestemde accommodatie(s). Daardoor heeft u alles op de plek waar u het wilt hebben. Die websites zijn weer gekoppeld aan hun reserveringsysteem waardoor hun makkelijk teksten en foto’s kunnen wijzigen.

Waarom UwBoeking

Omdat UwBoeking is begonnen in 2011, heeft het een heel groot bereik opgebouwd. Het is daarom ook een heel veilig en betrouwbaar bedrijf. Uwboeking komt daardoor ook heel goed in de cijfers bij klanten, Bijvoorbeed op Facebook krijgen hun een hoge beoordeling. UwBoeking heeft ook voor een groot deel ervoor gezorgd dat ElkePlek weer de lucht in kan met een frisse start.

Voordelen van UwBoeking

UwBoeking draait op een veilige SSL verbinding, dus u hoeft geen zorgen te maken over of uw website wel veilig is. Het is compatibel met elke apparaat zoals uw laptop als PC en natuurlijk tablets en smartphones. Er zit ook geen limiet aan boekingen en accommodaties in hun systeem dus je kunt altijd voor alles terecht.

 

Wilt u nou meer informatie over UwBoeking.com? klik hier om naar de website te gaan!