Logo
(038) 222 3525
Vakantie Noordzeekust

Bekijk hier alle accommodaties aan de NoordZeekust

Vakantie Noordzeekust

Helemaal van Groningen tot aan Zeeland kun je tijdens je vakantie de Noordzeekust ontdekken. Maak kennis met de levendige kustgebieden met gezellige terrassen aan het water. Ga heerlijk fietsen door de duinen en breng een bezoek aan Nationaal park Zuid Kennemerland. Bekende sfeervolle plaatsen aan de kust zijn badplaats Zandvoort in Noord-Holland, vissersplaats Scheveningen in Zuid-Holland en Renesse in Zeeland. Het breedste zandstrand van Nederland vind je in Wijk aan Zee. Het verkoelende windje dat aan de Noordzee waait levert veel vermaak op tijdens je vakantie. De Noordzeekust biedt volop mogelijkheden om te vliegeren, surfen en strandzeilen.

Na een leuk wateravontuur strijk je neer op de gezellige terrassen aan zee. Naast wateractiviteiten is het ook zeker de moeite waard om interessante grote steden in de buurt te bezoeken. Op kleine afstand vind je bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den-Haag.

Bezienswaardigheden Noordzeekust

De Noordzeekust biedt niet alleen maar strand. De volgende bezienswaardigheden mag je eigenlijk niet missen tijdens een vakantie aan de Noordzeekust:

- Madurodam Scheveningen
- Nationaal Park Zuid Kennemerland
- funshoppen in Den Haag, Amsterdam of Haarlem
- Sea Life in Scheveningen
- Dierenpark Artis Amsterdam
- de klimduin in Schoorl

Dorpen en steden Noordzeekust

Scheveningen

In Scheveningen bezoek je naast de zee ook het casino, de bioscoop of het bekende uitgaanscentrum Crazy Piano’s. Ook kun je hier naar Sea Life waar je de onderwaterdieren van de Noordzee leert kennen.

Schoorl

Nationaal Park de Schoorlse Duinen heeft de hoogste en breedste duinen van het land. Voor mountainbikers een fantastisch gebied met de mooiste, maar ook het zwaarste parcours van Nederland. Voor veel mensen is Schoorl bekend van de klimduin. Geweldig voor kinderen om tijdens de vakantie lekker te klimmen en klauteren in het zand.

Den Haag

Voor zowel zakelijke als toeristische bezoekers is Den Haag een interessante stad. Er is een groot aanbod aan culturele en maatschappelijke voorzieningen. Er zijn wel 30 theaters, 45 musea en bijna 4000 winkels. De stad heeft internationale allure en een bijzondere cultuurhistorie.

Een bijzondere vakantie aan de Noordzeekust boek je via ElkePlek!